Confina is een administratiekantoor voor Non-Profit organisaties in de branches Onderwijs, Overheid, Zorg en Kinderopvang. Wij zijn partner van Visma en ontzorgen graag onze opdrachtgevers. We willen steeds verder digitaliseren, sneller inspelen op de behoefte(n) van onze klanten en onze producten en diensten toegankelijker maken. Samen met onze softwareleveranciers initiëren we creatieve projecten waarmee we onze opdrachtgevers in heel Nederland faciliteren.

In de rol van Functioneel Applicatiebeheerder zorg je ervoor dat de bedrijfsprocessen optimaal worden ondersteund door automatisering. Met jouw drive en expertise weet je als resultaatgerichte ICT’er je analytisch vermogen in te zetten ten behoeve van de resultaten van Confina en haar klanten met raakvlakken en affiniteit met de software die wij bieden in de disciplines financiële administratie, personeels-/salarisadministratie, E-HRM en datawarehouse. Wij werken o.a. met diverse (ERP) softwaretools zoals Visma-Raet/Youforce, Visma.net ERP Finance/HRM/Payroll, Visma Pro Active Spend Cloud, Datapas Capisci&Cockpit/Digitaal schoolloket (webshop voor ouders), AFAS, Exact Online, i-MUIS, Blue10, Freshdesk. Reeds opgebouwde ervaring in deze voorgaande genoemde software is een pré.

 

Jouw kracht

Je bent nieuwsgierig en leergierig en wilt graag groeien in je vak. Je kunt meepraten in abstracte gesprekken over informatiemanagement maar kan vooral snel schakelen als zich operationele issues aandienen. Hierdoor draag je zichtbaar bij aan de (interne en externe) klanttevredenheid. Je kan goed procesmatig denken en je weet dit te vertalen naar geautomatiseerde informatiestromen.

 

Wat we vragen

Deze functie is een combinatie van inhoud en techniek met het accent op Functioneel Applicatiebeheer. Je zorgt er voor dat de systemen in het Confina landschap goed functioneren en goed zijn onderhouden. Je ondersteunt en adviseert collega’s m.b.t. de toepassingsmogelijkheden en het gebruik. Bij interim optimalisatieprojecten of nieuwe projecten fungeer je als Product Consultant. Je opleidingsniveau is minimaal MBO+ in ICT.

 

Wat wij jou bieden

Een uitdagende functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Je krijgt de ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en tot mooie resultaten te komen. En er staat een enthousiast team bij Confina voor je klaar.

En dan ook nog:

 • Goed marktconform salaris afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring;
 • Veel mogelijkheden voor inhoudelijke en persoonlijke ontwikkeling;
 • Een volledige 13e maand;
 • 25 vakantiedagen (op basis van fulltime inzet)
 • Goede verlof-, pensioen en ziektekostenregeling

 

Interesse?

Heb jij het Confina DNA en ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat dan zo snel mogelijk jouw CV en motivatie achter via onze website. Je mag deze ook mailen naar vacatures@confina.nl t.a.v. Shanna Brandsma. Graag toch even persoonlijk contact voor vragen? Dan kun je contact opnemen via 0512-380709 en vragen naar Shanna Brandsma.

Bij gebleken geschiktheid en mogelijkheden nodigen we je uit voor een kennismakingsgesprek om te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

 • Standplaats
  Drachten (Confina kantoor) of op locatie van de klant

 • Opleidingsniveau
  Een afgeronde mbo+ – of hbo opleiding ICT

 • Specialisatie
  Applicatiebeheerder

 • Type Functie
  Afhankelijk van de opdracht van de klant

 • Formatieomvang
  32-36 uur

 • Arbeidsduur
  Bepaalde tijd met uitzicht op vast

  Solliciteer

  Persoonlijke gegevens  Bijlagen uploaden

  Solicitatiebrief

  Curriculum Vitae

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.