JULLIE DE LES,

WIJ DE CIJFERS.

De specialisten van Confina begeleiden u en uw collega’s in het op orde brengen van uw administratie, zowel op inhoud als op proces. Samen creëren we rust en overzicht, waardoor ruimte ontstaat voor groei. Want groeien, dat doe je samen.

Onbezorgd aan het werk

Natuurlijk wilt u dat uw financiële én personeels- en salarisadministratie tip top in orde zijn. Niet alleen zodat u en uw collega’s onbezorgd naar het werk kunnen, maar ook om ervoor te zorgen dat u alle uitgaven kunt verantwoorden bij het ministerie. Alleen dan ontvangt u het volgende kalenderjaar opnieuw de juiste financiële middelen om een succesvolle organisatie te runnen.

Waarom Confina?

  • Jarenlange ervaring in de onderwijsbranche

  • Maatwerk oplossingen, iedere onderwijsinstelling is immers uniek

  • Alle kennis onder één dak; geen vraag blijft onbeantwoord

  • Persoonlijke benadering: één contactpersoon die uw organisatie door en door kent

  • De beste resultaten en besparen op kosten door meer inzicht en efficiëntere processen

Klanten over Confina

Onderwijsadministratie:

een vak apart

Iedere onderwijsinstelling heeft te maken met verschillende cao’s, salarisschalen en verlofsoorten. Bovendien boekt iedere onderwijsorganisatie de onkosten op een andere manier af. Kortom; het voeren van een correcte administratie in het onderwijs is een vak apart. De specialisten van Confina kennen de geldende wet- en regelgeving van de verschillende onderwijstypen en wijzen u de weg in het woud van regels en uitzonderingen die van toepassing zijn op uw onderwijsinstelling. Samen met u zorgen ze ervoor dat de administratieve werkprocessen van uw organisatie optimaal functioneren. Of het nu gaat om boekhoudkundige werkzaamheden, de personeel- en salarisadministratie of het opstellen van begrotingen, jaarrekeningen en tussentijdse rapportages: de mensen van Confina zetten hun tanden erin.

Wat u van Confina mag verwachten

Bij Confina kunt u erop vertrouwen dat we alle administratieve werkzaamheden nauwkeurig, efficiënt en correct uitvoeren. Onze specialisten brengen orde in uw administratie, optimaliseren de financiële en administratieve processen en zorgen zodoende voor rust en overzicht in uw organisatie. We fungeren als verlengstuk van uw organisatie en stemmen onze diensten en (software)tools volledig af op uw vraagstukken. Bovendien toetsen we regelmatig het kennisniveau van de mensen binnen uw organisatie. De aanwezige expertise benutten we; ontbrekende kennis en kunde brengen we in. Met als doel: groei van uw onderwijsinstelling, zowel op procesmatig- en organisatieniveau, als op medewerkersniveau. Samen maken we uw organisatie toekomstbestendig.

“We zien Confina echt als ‘ons’ administratiekantoor; het verlengstuk van onze PSA- en FA-afdelingen. We weten dat we op Confina kunnen vertrouwen en dat de salarisverwerking iedere maand goed verloopt”, vertelt Akke.

Bent u geïnteresseerd?

Vul uw gegevens zo compleet mogelijk in en we nemen contact met u op.