Confina academy

Opleidingen en cursussen

Opleidingen en cursussen

Iedere dag streven we bij Confina naar een optimaal functioneren van de administratieve werkprocessen van onze klanten. Dat doen we door uw administratie uit handen te nemen, door u te adviseren, maar ook door u en/of uw medewerkers op te leiden. Hieronder vindt u een overzicht van de beschikbare opleidingen en cursussen in de Confina Academy.

web-icons 2_cursussen
web-icons 2_cursus flitsbezoek

Cursus Flitsbezoeken 2.0

Speciaal voor schoolleiders en intern begeleiders biedt Confina de cursus Flitsbezoeken 2.0. In deze  cursus leert hoe u in korte tijd (tijdens een flitsbezoek) veel informatie over het reilen en zeilen van hun school kunt achterhalen. Met behulp van een zogenaamde Kijkwijzer stellen we u in staat om binnen zes minuten een beeld te krijgen van wat er in de klassen gebeurt. Door een Flitsbezoek meerdere keren per jaar uit te voeren, krijgt u een goed en compleet zicht op het functioneren en de ontwikkeling van de leraren en andere medewerkers van uw school.

Interesse in de cursus Flitsbezoeken 2.0?

Neem contact op!
web-icons 2_cursus financien

Cursus Financiën

In de cursus Financiën brengen we uw basiskennis op toegankelijke wijze naar een hoger niveau. Van het lezen en opstellen van een balans en een winst- en verliesrekening tot het maken van een kostprijsberekening en kennis van de basisbegrippen op het gebied van financieel management: Confina helpt u op weg. Om uw kennis direct te kunnen toepassen, helpen we u daarnaast ook op weg bij het begrijpen en gebruiken van de bijbehorende softwareapplicaties.

Meer weten over de cursus Financiën?

Neem contact op!
web-icons 2_cursus salaris

Cursus personeel- & salarisadministratie

In de cursus personeel- & salarisadministratie leert u alles over het uitvoeren en beheren van een personeel- en salarisadministratie. Na de cursus weet u alles over loonheffingen, loonbelasting, werkkostenregeling, heffingskortingen en tal van andere begrippen die van belang zijn voor het goed kunnen uitvoeren van de personeel- & salarisadministratie. Daarnaast nemen we u mee in de wereld van het arbeidsrecht en de manier waarop dat doorwerkt in de salarisadministratie. Om de opgedane kennis goed toe te kunnen passen, maakt u in deze cursus kennis met de personeel- en salarisadministratiesoftware. Na de cursus kunt u de software gebruiken en toepassen binnen uw organisatie.

Cursus personeel- & salarisadministratie volgen?

Neem contact op!

Nieuwsgierig wat Confina voor uw organisatie kan betekenen?