Durf jij de uitdaging met ons aan?

 

Wat doet Confina?

Confina verzorgt voor non-profit organisaties binnen de branches Onderwijs, Zorg, Kinderopvang en Overheid de Personeel- en Salarisadministratie en de Financiële Administratie. Daarnaast biedt Confina slimme Visma ERP Software, Datawarehouse oplossingen, Advies, Algemeen- en Project interim management, Mediation, Detachering en Vervanging als aanvullende dienstverlening aan. Ons werkgebied is landelijk maar bestrijkt in de praktijk voornamelijk het noorden van Nederland tot aan de grote rivieren.

Hoe zorgen wij ervoor dat organisaties heel erg blij worden van onze eHRM/Finance oplossingen en dienstverlening? Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, het bieden van maatwerk en door jou het klantverschil te laten maken!

Bovendien heeft elke organisatie unieke wensen en eisen. Onze Visma ERP Finance, HR & Payroll oplossingen en platformen kunnen weliswaar aan zo’n beetje alle wensen en eisen voldoen, maar dan moet het wel vanaf de eerste dag perfect op individuele klantvoorkeuren zijn toegespitst. Kun jij die voorkeuren  bij onze opdrachtgevers in kaart brengen en naar slimme configuraties en soepele implementaties vertalen?

 

Wat ga je doen?

Als Business Consultant (Finance/HRM) versterk je ons implementatie team van professionals die onze platformen toespitsen op de ambities van onze klanten. Jij configureert samen met de applicatiebeheerder/functioneel beheerder en onze adviseurs het platform van A tot Z. Welke tools hebben meerwaarde? Hoe richt je die zo in dat eindgebruikers ermee aan de slag kunnen én willen? Jij realiseert (in samenwerking met jouw collega’s) al deze klantwensen.

Als Business Consultant (Finance/HRM) verzin je oplossingen voor onze klanten binnen de branches zorg, onderwijs, kinderopvang en overheid. Je bent onze vooruitgeschoven Confina post binnen het projectteam – en bent dus veel onderweg en op klantlocaties aanwezig. Je analyseert de behoeftes van de klant (van must have tot nice to haves) en hoe wij hun waarde kunnen maximaliseren. Jouw inzichten vertaal je een optimale implementatie en configuratie. Uiteraard hou je jouw vinger stevig aan de klantpols, zodat je sluimerende wensen snel signaleert en in hetzelfde tempo door vertaalt naar cross en/of upsell acquisitiemogelijkheden. Welke ambities heeft de klant, bijvoorbeeld ten aanzien van (kosten)efficiency, talent development, recruitment en/of het ontsluiten van sturingsinformatie? Welke combinatie van onze Visma ERP-tools kunnen die dichterbij brengen?

Als Business Consultant (Finance/HRM) ben je van startschot tot finish bij de projecten betrokken, want ook het begeleiden van testen en het verankeren van nieuwe manieren van werken behoren tot de omvang van deze impactvolle rol. Uiteraard nodigen we je uit mee te denken over platformverbeteringen en -innovaties. Jij weet namelijk als eerste wat er in het wereldje speelt en (dus) hoe we klanten nog beter kunnen bedienen!

 

Dit heb je ervoor nodig

Voor deze functie zijn we op zoek naar een Finance-/HRM/Payroll specialist, met ervaring als adviseur in die vakgebieden. Ook welkom zijn functioneel beheerders van Finance-/HRM/Payroll systemen die evenveel energie krijgen van adviseren als van configureren. Als je daarnaast ook affiniteit met Finance-/HRM/Payroll  processen hebt, is dat mooi meegenomen. Ook belangrijk: adviesvaardigheden. Of die nu aangeboren of aangeleerd zijn, bijvoorbeeld op basis van vergelijkbare functies, maakt niet uit. Jij maakt connectie met jouw klanten, en die vertrouwen jou door en door. Je bent een procesdenker en in staat snel je weg in complexe toepassingen te vinden.

Bij het plezier hebben in het werken met klanten op de verschillende projectlocaties door heel Nederland, behoort natuurlijk ook reizen, maar dat vind je niet erg. Het is voor jou een uitdaging om new business binnen te halen, voor zowel jezelf als collega’s en last but not least: aantoonbare IT-affiniteit. En de drive om, samen met al je collega’s, dé standaard op het gebied van Finance-/HRM/Payroll  ERP te zetten.

 

 Wat verwachten wij?

 • HBO werk- en denkniveau (bijvoorbeeld HR, Bedrijfskunde, Communicatie, SJD, Rechten of CE)
 • Relevante en up to date kennis en ervaring op het gebied van Finance-/HRM/Payroll  
 • Een afgeronde opleiding in projectmanagement
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal zowel in woord als geschrift
 • Adviesvaardigheden, uitstekend ontwikkelde communicatieve vaardigheden en commercieel sensitief
 • Affiniteit met Finance/HR Processen en IT
 • Een pré als je kennis hebt van de branches onderwijs, zorg, kinderopvang, overheid en Visma.net ERP
 • Gericht op resultaat en samenwerking: jij brengt projecten graag samen met alle stakeholders naar de finish

 

Wat kun je van ons verwachten? 

Een uitdagende functie waar je je passie in kwijt kunt en dagelijks nieuwe mogelijkheden tegenkomt. Wij hebben een open cultuur met veel vrijheid. Je krijgt ruimte om eigen initiatieven te ontplooien en tot mooie resultaten te komen. En er staat een enthousiast team bij Confina voor je klaar. 

En dan ook nog: 

 • Goed marktconform salaris; 
 • Een contract voor bepaalde tijd, maar uiteraard bij goed functioneren een vaste aanstelling;
 • Een enthousiast team en gemotiveerde collega’s;
 • Een goede werksfeer;
 • Een volledige 13e maand;
 • 25 vakantiedagen (op basis van fulltime inzet);
 • 8% vakantietoeslag;
 • Een uitstekende reiskostenvergoeding;
 • Goede verlof en pensioenregeling; 
 • De mogelijkheid om (ook na de coronacrisis) flexibel thuis te werken; 
 • Mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen door middel van trainingen en opleidingen

 

Interesse?

Heb jij het Confina DNA en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Laat dan zo snel mogelijk jouw CV en motivatie achter via onze website. Graag toch eerst even persoonlijk contact? Dan kun je bellen of appen met Shanna via 0512-380709 of via 06-30450126. 

Bij gebleken geschiktheid nodigen we je snel uit voor een intakegesprek. Je kunt uiterlijk reageren tot en met woensdag 10 maart 2021.

 • Standplaats
  Drachten (kantoor Confina) of op locatie van de klant

 • Opleidingsniveau
  Een afgeronde HBO/WO opleiding

 • Specialisatie
  Finance-/HRM/Payroll

 • Type Functie
  Business Consultant (Finance/HRM)

 • Formatieomvang
  32-36 uur

  Solliciteer

  Persoonlijke gegevens  Bijlagen uploaden

  Solicitatiebrief

  Curriculum Vitae

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.