Confina Flex

Detachering & vervanging

Detachering & vervanging

De werkdruk op uw team wordt hoger en hoger. Steeds vaker bekruipt u het gevoel dat u achter de feiten aan rent. Een vacature uitzetten kost tijd en het is nog maar de vraag of u ermee bereikt wat u wilt bereiken: een deskundige, proactieve financieel medewerker die u en uw team lucht en ruimte geeft. Confina biedt u die ruimte.

Confina - detachering
web-icons 2_professional

Professionals

De professionals van Confina kunnen u ondersteunen op het gebied van management, HRM, personeel- en salarisadministratie en financiële administratie. Onze consultants en administratieve toppers hebben kennis van uiteenlopende boekhoud- en administratiepakketten. Hun proactieve, nieuwsgierige houding zorgt er bovendien voor dat ze zich de materie snel eigen maken.

Proactief, flexibel & zelfstandig

Het team van Confina bestaat uit uiteenlopende specialisten, variërend van projectmanagers tot financiële experts. Wat hen bindt is de liefde voor het vak. Professionals van Confina fungeren als verlengstuk van uw afdeling of organisatie. Door hun enorme betrokkenheid en hun drive weten ze de kansen en mogelijkheden van uw organisatie optimaal te benutten. U kunt onze specialisten inschakelen voor:

  • Administratieve werkzaamheden

  • Projectwerkzaamheden

  • Projectmanagement

  • Algemeen management

  • Proces- of organisatieoptimalisatie

  • Financieel advies

Ruimte en flexibiliteit in uw organisatie

Of u nu op zoekt bent naar een tijdelijke vervanging wegens ziekte of verlof, de tijd en ruimte wilt nemen om een geschikte kandidaat voor een openstaande vacature te vinden of flexibiliteit in uw organisatie wilt behouden: de professionals van Confina staan voor u klaar.