Het verhaal van

Confina

Het verhaal van

Confina is het administratiekantoor voor de non-profitsector. Gevestigd in Drachten zorgen onze administratieve en financiële helden er iedere dag voor dat de administratieve werkprocessen van onze klanten optimaal functioneren. Boekhoudkundige werkzaamheden, personeel- en salarisadministratie, begrotingen, jaarrekeningen of tussentijdse rapportages: de mensen van Confina zetten hun tanden erin.

web-icons 2_Administratiekantoor uit -Drachten

Administratiekantoor uit Drachten

Confina fungeert als verlengstuk van uw organisatie. Dat doen we voornamelijk voor de non-profitsector:  het onderwijs, overheidsinstellingen, de zorg en de kinderopvang. Een proactieve, flexibele houding is wat onze aanpak kenmerkt. Dit mag u van Confina verwachten:

  • We schakelen snel. Bij Confina wordt u snel geholpen wanneer u een vraag hebt. Door ons platte organisatiemodel kunnen we onderling snel schakelen en is een hoge reactiesnelheid verweven met onze cultuur. Weten we het antwoord niet direct? Dan laten we u dat altijd weten én geven we aan wanneer u wel een inhoudelijk antwoord van ons kunt verwachten.
  • We zijn toegewijd. De mensen van Confina voelen zich verantwoordelijk voor uw administratieve werkprocessen. Om binding te krijgen met uw organisatie, zijn we veel op locatie aanwezig. We leren de mensen en de cultuur kennen, zodat we beter grip krijgen op dat wat er speelt. Zo kunnen we ook echt als verlengstuk van uw organisatie fungeren.
  • Uw wensen zijn leidend. Niet onze programma’s, werkwijzen of pakketten. Om te achterhalen waar u behoefte aan hebt en hoe wij u daar zo goed mogelijk bij kunnen ondersteunen, gaan we regelmatig met u in gesprek. We stellen een maatwerk oplossing voor u op en u betaalt alleen voor wat u afneemt. Bovendien houden we in onze samenwerking voortdurend een vinger aan de pols, door proactief contact met u te houden.
  • We hebben de beste mensen. Confina werkt met gedreven mensen die hun vak verstaan. Hebben we specialistische expertise niet in huis? Dan bouwen we op ons uitgebreide en betrouwbare netwerk van echte vakspecialisten.
  • We zijn flexibel. Iedere klant heeft andere behoeftes, wensen en vragen. Samen met u zoeken we naar de oplossing die voor uw organisatie het beste werkt – en sluiten wij onze expertise daar op aan.

SNA Verklaring van registratie

Confina voldoet aan de normen zoals vastgelegd in het Handboek Normen SNA en is opgenomen in het Register Normering Arbeid

SNA Verklaring van registratie

Hebben we uw interesse gewekt?