Confina advies & administratie

Softwarepartners

Softwarepartners

Confina maakt gebruik van slimme software. Dat stelt ons in staat om snel en moeiteloos in te spelen op de veranderingen in uw organisatie. Bovendien zorgen onderstaande softwarepakketten ervoor dat wij én u altijd inzicht hebben in de actuele status van uw administratie en bedrijfsvoering.

software-icon

RAET

De financieel consultants van Confina hebben jarenlange ervaring in de non-profit branche. Tel daar een nieuwsgierige en vooruitstrevende houding bij op en u begrijpt dat onze adviseurs een waardevolle aanvulling zijn op uw organisatie. Waar we u bij kunnen helpen?

  • RAET HR Core / Payroll Gemal: de module waarmee we de personeel- en salarisadministratie doen. Van het berekenen en uitbetalen van salarissen tot de afdrachten tot loonaangifte: de module voorziet ons van de juiste informatie. Bovendien koppelt de module eenvoudig met de software van arbodiensten en het UWV en bevat het een uitgebreide rapportagetool.
  • RAET HR Selfservice: het digitale portaal voor het doorgeven van personeel- en salarismutaties.
  • RAET PDOL: het digitale personeelsdossier
  • RAET Verzuimmanager: een digitaal portaal dat u in staat stelt de Wet Verbetering Poortwachter volledig te beheersen. De module bevat een  agenderingssysteem, UWV templates, agendabeheer en verzuimrapportages.
  • RAET Performance Management: houdt de ontwikkeling van uw medewerkers bij in dit digitale portaal met gesprekkencycli, 360 graden feedback, Grid en opleidingsmanagement.
  • RAET Dashboard & Analyse: real time inzicht in de prestaties van uw organisatie met dit digitale dashboard van RAET. U bepaalt zelf de Key Prestatie Indicatoren. Inclusief mogelijkheid voor weergavefunctie voor medewerkers.
  • RAET Werving & Selectie: Digitaal portaal voor het recruiten van nieuwe medewerkers.
  • RAET Begrotingsmodule: (meer)jaren begrotingsmodule inclusief prognose en simulatie.
  • Digitale koppelingen: de software van RAET koppelt met uiteenlopende softwareprogramma’s.

I-MUIS

Voor de financiële administratie van onze klanten maken we gebruik van I-MUIS Software. De ontwikkelaars van deze innovatieve software vinden dat organisaties zich zoveel mogelijk bezig moeten houden met hun corebusiness. De I-MUIS software stelt ons in staat om uw volledige administratieproces over te nemen en te automatiseren.

muis.nl

Capisci & Cockpit van Datapas

Datapas levert softwareproducten voor het planning en control proces binnen het onderwijs. Een van die producten is Capisci; een rapportagetool én toolkit waardoor het mogelijk is om het complete begrotingsproces van uw organisatie te modelleren. Een ander product van Datapas, de zogeheten ‘Cockpit’ biedt de mogelijkheid om 24/7 de status van uw organisatie op te roepen. Met behulp van analyses, trends en visualisaties krijgt u antwoord op al uw vragen met betrekking tot financiën, personeel, onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering.

datapas.nl

Blue10

Voor de digitale verwerking van in- en verkoopfacturen, pakbonnen en bonnetjes vertrouwt Confina op de software van Blue10. In dit systeem komen al deze boekingsdocumenten samen, waarna ze probleemloos door de mensen van Confina verwerkt kunnen worden in de financiële administratie van uw organisatie.

blue10.com

Lucanet

Financiële software voor de branche Zorg

lucanet.com

Declareasy

Declaratie App voor de branche Zorg

declareasy.nl

Mr. Chadd

Thuiswerk App voor branche Onderwijs

mrchadd.nl

Onze specialisten

De softwareprogramma’s stellen ons in staat uw administratie accuraat en efficiënt uit te voeren. Toch zijn onze specialisten de motor van Confina: zij adviseren u proactief over uw administratieve processen, zijn altijd beschikbaar voor vragen en zorgen ervoor dat uw administratie voldoet aan de laatste sociale en fiscale wet- en regelgeving.