Confina Flex

Interim managers met pit

Algemeen management

Stel, één van uw managers wordt plots ziek of vertrekt. Grote kans dat u niet bent voorbereid op deze plotselinge gebeurtenis. U heeft tijd nodig om een passend alternatief te vinden, maar tegelijkertijd moet de organisatie blijven draaien. Confina helpt u uit de brand. Onze specialisten hebben diepgaande kennis van en uitgebreide ervaring in beleid- en beheersmatige zaken. Gedurende een afgebakende periode vervult één van onze experts de rol van interim manager binnen uw organisatie. Uw medewerkers ondervinden geen hinder van het vertrek en u kunt in alle rust op zoek naar een passende kandidaat. Wel zo prettig!

Confina - interimmanagement
web-icons 2_verander managment

Verandermanagement

Onbekend maakt onbemind en verandering is eng… toch? Dat ligt eraan hoe je ermee omgaat, zo vinden we bij Confina. De implementatie van nieuwe systemen, werkwijzen of procedures verloopt een stuk soepeler als je weet hoe je dit het beste kunt aanpakken. Confina is specialist in verandermanagement. Met begrip en respect voor de – meer dan menselijke – angst voor verandering, leiden we uw fusie of organisatieverandering in goede banen.

Programmamanagement

Bent u op zoek naar een manager die op succesvol wijze een organisatieoverstijgend programma kan uitvoeren? Laat dat maar aan de interim managers van Confina over. Om organisatieoverstijgende activiteiten te laten slagen, is een gefundeerde strategische visie van groot belang. Maar ook het ‘SMART’ aanpakken van het project vraagt om de nodige kennis en ervaring. Hebt u een plan van aanpak liggen? De interim managers van Confina klaren de klus, met oog en respect voor de belangen van de betrokken stakeholders.

Projectmanagement met pit

Plannen, organiseren, motiveren, controleren, besturen; het op goede wijze leiden van een project heeft nogal wat voeten in de aarde – om over het starten ervan nog maar te zwijgen. De specialisten van Confina schieten u graag te hulp om uw project van A tot Z goed, gedegen en naar volle tevredenheid te leiden. Door onze jarenlange ervaring denken we aan werkelijk ieder detail én brengen we een flinke dosis pit in uw project. Waar wij onze mouwen graag voor opstropen?

  • Opzetten van een projectorganisatie

  • Leiding geven aan een projectorganisatie

  • Verzorgen van planning en control

  • Analyseren en evalueren van het projectresultaat

  • Begeleiden van subsidietrajecten

Staat u te springen om expertise op een van deze vlakken?
Neem contact op en we vertellen u graag meer!

Een goed begin…

… is het halve werk. Dat dit makkelijker gezegd dan gedaan is, weten wij als geen ander. Alle begin is moeilijk en dat geldt zeker voor (omvangrijke) projecten. Toch is het jammer als een uitdagend project vertraging oploopt door een moeizame start. Gelukkig bestaan er mensen die juist geactiveerd worden als ze een project mogen opzetten of nieuw leven in mogen blazen. Of u ons nu vraagt om de start van een projectorganisatie te begeleiden, leiding te geven aan een project of als (planning en control) medewerker in een projectorganisatie te functioneren: wij gaan ervoor.

 

Of we daar ervaring mee hebben? En of! Hieronder vindt u een greep uit ons werk:

  • Fusietrajecten binnen het onderwijs
  • Projectcoördinatie multifunctioneel centrum
  • Projectleiding keuze nieuw financieel systeem gemeente
  • Projectbegeleiding keuze nieuwe externe accountant
  • Liquidatie gemeentelijke stichting

Voor het gedegen kunnen leiden van een project, maken we gebruik van de methode PRINCE2™.

Confina - meerinformatie

Nieuwsgierig?

Wilt u weten welke meerwaarde Confina kan hebben voor uw project?
Bel ons op 0512-380709 of stuur een mail naar info@confina.nl. We gaan graag vrijblijvend met u in gesprek!