Confina advies & administratie

Personeels- / Salarisadministratie / E-HRM

Personeels- / Salarisadministratie / E-HRM

Uw medewerkers of collega’s zetten zich dagelijks in voor uw organisatie. Logisch dat u wilt kunnen vertrouwen op een correcte en tijdige salarisbetaling en een overzichtelijke salarisspecificatie. Confina is gespecialiseerd in personeel- en salarisadministratie in de non-profitsector. Met veel toewijding zorgen onze administratieve specialisten ervoor dat uw medewerkers hun salaris én salarisstrookje tijdig en correct ontvangen.

Confina - salarisadministratie
software-icon

Slimme software

Door uw administratie uit te besteden aan een gespecialiseerd administratiekantoor bespaart u iedere maand veel tijd en geld. Confina werkt met de software van RAET; een betrouwbaar en toekomstbestendig softwarepakket, dat ons de vrijheid biedt onze diensten volledig af te stemmen op uw wensen en behoeften. U bepaalt zelf welke onderdelen u wel en niet aan onze mensen wilt overlaten. Doordat de software webbased is, heeft u bovendien altijd inzicht in de actuele status van uw personeel- en loonadministratie.

Persoonlijke touch

Hoe innovatief de software ook is; de mensen van Confina zorgen voor de onmisbare persoonlijke touch. Ze zijn altijd beschikbaar voor vragen, adviseren u proactief over uw personeel- en salarisadministratie en zorgen dat de salarisverwerking voldoet aan de laatste sociale en fiscale wet- en regelgeving.

Vlekkeloze implementatie

Mogen de specialisten van Confina uw salaris- en personeelsadministratie verzorgen? Dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de implementatie of het overzetten van de gegevens. Onze mensen zorgen voor een geruisloze implementatie. Zo zetten ze de gegevens van uw oude systeem of pakket over naar de software van RAET en onderhouden ze het contact met uw voormalige leverancier. Bovendien stellen zij u alleen vragen als het écht nodig is en kunnen ze de technische overstap naar Confina binnen een maand voltooien.

Downloads & formulieren

Van formulieren voor het aanmelden van een nieuwe medewerker en diverse CAO’s tot een overzicht van de sluiting- en betaaldata, we hebben ze voor u verzameld in een handig overzicht.