Confina zoekt schaap dat nog een poot te ontwikkelen heeft

Wil jij graag ‘iets doen’ met personeel- & salarisadministratie? Heb je nog niet alle kennis van wet- en regelgeving op het gebied van kinderopvang, onderwijs, overheid, zorg in huis en de zakelijke markt? Maar ben je wel gemotiveerd om een opleiding en aanvullende vakspecialistische cursussen te volgen? Dan ben jij het schaap met de drie poten dat wij zoeken!

Je bent optimistisch en onderzoekend van aard, maar kunt je analytisch vermogen nog wel wat verder ontwikkelen. Je bent een nauwkeurige werker maar hebt in het verleden nog niet zo vaak zelfstandig gewerkt (of andersom). Je omschrijft jezelf als sociaal en communicatief vaardig, maar bent niet gewend om samen te werken met collega’s uit andere disciplines. Kortom, je hebt nog een poot te ontwikkelen.

 

Welke ambitie heb je?

Als trainee medewerker salarisadministratie heb je de ambitie om in de toekomst verantwoordelijk te zijn voor de tijdige periodieke berekening en uitbetaling van salarissen. Dat je dit nu nog niet kunt, is voor jou geen probleem. Je toekomstige collega’s leren je hoe je personeel- en salarismutaties inboekt en spijkeren je kennis bij over archivering, het verwerken van arbeidsovereenkomsten en het genereren en beschikbaar stellen van rapportages. Ook ga je iedere dag aan de slag met e-mailafhandeling, postafhandeling, telefoonbeantwoording en dossiervorming. Door je dagelijks bezig te houden met deze werkzaamheden, ontwikkel jij je in no time tot een volleerd medewerker salarisadministratie.

 

Wat kun je verwachten?

Wij maken van jou een vakspecialist! We bieden je een trainingstraject aan en je gaat aan de slag met bijpassende vakspecialistische cursussen. Denk aan PDL en VPS. Ook leren we je alles over Visma.net en Beaufort. Naast de mogelijkheid om je te ontwikkelen, bieden we je een marktconform salaris ínclusief een volledige 13e maand. Je kunt 25 dagen per jaar met een cocktail in je hand aan het zwembad in Spanje (of waar dan ook) liggen. Voordat je naar de zon vertrekt ontvang je van ons een fijne 8% vakantietoeslag. Thuiswerken is bij ons het ‘nieuwe normaal’. Bevalt het traineeship van beide kanten? Dan halen we het woord trainee uit je functietitel en zetten we je contract om naar vast.

Interesse?

We hopen dat we je nieuwsgierig hebben gemaakt. Laat het ons weten op een manier die bij jou past. Of je nu een mailtje, appje, videoboodschap of ‘ouderwetse’ sollicitatiebrief stuurt: doe waar jij je comfortabel bij voelt. Het enige wat we je vragen is om je CV mee te sturen. Liever eerst even persoonlijk contact? Zoek dan even contact met Shanna. Zij beantwoordt al je vragen en neemt eventuele zorgen (in relatie tot de vacature) weg.

Je bereikt haar via mail (vacatures@confina.nl), telefoon (0512-380709) of de app (06-30450126).

  Solliciteren

  Persoonlijke gegevens  Bijlagen uploaden

  Toegestane bestandstypen: .pdf, .doc, .docx | Maximaal 6MB.

  Curriculum Vitae

  Toegestane bestandstypen: .pdf, .doc, .docx | Maximaal 6MB.