Confina solliciteert naar de functie van jouw werkgever

Met veel enthousiasme maak ik mijn interesse kenbaar voor de functie van jouw werkgever. Waarom ik in jou de ideale medewerker zie, vertel ik graag in deze sollicitatiebrief.

 

Waarom jij?

Als administratiekantoor verzorg ik de personeel- & salarisadministratie en de financiële administratie voor diverse non-profit organisaties. Om mijn rol te kunnen uitoefenen, kan ik niet zonder jou: een functioneel applicatiebeheerder met een uitstekend analytisch vermogen. Jij weet die analytische vaardigheden in te zetten ten behoeve van de resultaten van mijn klanten. De reden dat ik jou graag in mijn team verwelkom is dat ik geloof dat wij samen kunnen groeien. Jij hebt een ICT-achtergrond, ervaring met het goed laten functioneren en onderhouden van systemen én hebt bovendien ambitie om jezelf te ontwikkelen. Het feit dat je ook nog eens snel kunt schakelen, goed bent in procesmatig denken en een kei bent in het automatiseren van informatiestromen, gaf voor mij de doorslag om te solliciteren naar de rol van jouw werkgever. Ik geloof dat jij alles in huis hebt om klanten van de beste geautomatiseerde bedrijfsprocessen te voorzien.

 

Waarom zijn wij een match?

Als werkgever ben ik gedreven, ondernemend en resultaatgericht. Net als jij! Ik werk graag samen met mensen die kansen signaleren en deze verzilveren. Jij kunt op het gebied van informatiemanagement meepraten op een hoog abstractieniveau en dit vervolgens vertalen naar operationele oplossingen. Daardoor draag jij bij aan de (interne en externe) tevredenheid van mijn klanten. Die klanten bestaan overigens uit instellingen in het onderwijs, de zorg, kinderopvang en de overheid. De klant staat bij mij voorop en daarom doe ik er alles aan om hen zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dit doe ik onder meer door bedrijfsprocessen optimaal te ondersteunen door automatisering. Daarom ben jij van onschatbare waarde en lijkt het me geweldig om met jou samen te werken. Ik opereer landelijk, maar in de praktijk voornamelijk in het noorden van Nederland vanaf de grote rivieren.

 

Samen resultaat boeken

Ik geloof dat als jij de ruimte krijgt om je expertise in de praktijk te brengen op een manier die bij jou past, je veel meer plezier in je werk hebt. En plezier in het werk, is een belangrijke voorwaarde om samen mooie resultaten te kunnen neerzetten. Als jij voor mij kiest als jouw werkgever, sta ik altijd voor je klaar. Ik schep de randvoorwaarden die nodig zijn zodat jij optimaal kunt functioneren. Als je daar een training of opleiding voor nodig hebt, dan faciliteer ik dit graag. Bovendien bepaal jij zelf wanneer je thuis werkt. Op de dagen dat je naar kantoor komt, ben je verzekerd van een goede reiskostenvergoeding. Ook zorg ik ervoor dat je verlof, pensioen en ziektekosten goed geregeld zijn. Als werkgever geef ik jou een contract voor bepaalde tijd (met uitzicht op vast), een goed salaris, een laptop, een leaseauto en alle ruimte om jezelf te ontplooien. Oh en als je het lastig vindt om je huidige werkgever te vertellen dat je hem of haar gaat verlaten, help ik je graag bij het schrijven van een afscheidsbrief.

 

Nodig jij mij uit voor een kennismaking?

Ik hoop dat ik je interesse heb gewekt. Nodig je mij uit voor een gesprek op een manier die bij jou past? Of je nu een lied maakt, een videoboodschap stuurt of ‘gewoon’ je ideeën op papier zet over jouw perfecte baan en werkgever: het is aan jou. Stuur je ook je CV mee, zodat we die alvast voor je kunnen updaten?

Bovendien ontvang ik graag je contactgegevens, zodat ik je kan uitnodigen voor een speeddate met je toekomstige collega’s. Aangezien je veel tijd met hen gaat doorbrengen, kunnen we ons goed voorstellen dat je wilt weten met wie je gaat samenwerken. Wil je iemand meenemen die goed is in het stellen van de juiste vragen en jou altijd van goede raad en daad voorziet? Neem hem of haar gerust mee.

Heb je nog vragen aan ons als jouw potentiële toekomstige werkgever? App, mail of bel dan met Shanna via 06-30450126, vacatures@confina.nl of 0512-380709.

 • Werkplek
  Thuis of op het Confina kantoor in Drachten

 • Contractvorm

  Bepaalde tijd met uitzicht op vast

 • Pluspunten
  Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei

 • Waarom Confina?
  Open werkcultuur en een hecht team.

 • Uren
  32 – 36 uur

  Kennismaken

  Persoonlijke gegevens  Bijlagen uploaden

  Toegestane bestandstypen: .pdf, .doc, .docx | Maximaal 6MB.

  Curriculum Vitae

  Toegestane bestandstypen: .pdf, .doc, .docx | Maximaal 6MB.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.