Confina solliciteert naar de functie van jouw werkgever

Jij bent de senior payroll professional waarbij ik wil solliciteren. Waarom ik de perfecte werkgever ben voor jou, leg ik graag uit in deze sollicitatiebrief.

 

Waarom jij?

De reden dat ik jou graag in mijn team verwelkom is dat ik geloof dat wij een perfecte match zijn. Of het nu gaat om personeelsadministraties of salarisadministraties; jij zet je tanden erin. Je hebt al een aantal jaren werkervaring als medewerker PSA en wil jouw waardevolle kennis graag overbrengen op andere organisaties. Daarnaast ben je bereid om te reizen in ruil voor diverse, leuke en uitdagende opdrachten. Jouw ambitie om jezelf te ontwikkelen én het feit accuraat, initiatiefrijk én een teamspeler bent, gaven voor mij de doorslag om te solliciteren naar de rol van jouw werkgever. Ik geloof dat jij alles in huis hebt wat ik zoek.

 

Waarom zijn wij een match?

Mijn jarenlang ervaring als werkgever voor administratieve en financiële helden en kennis en kunde van personeels- en salarisadministraties maakt mij tot jouw ideale werkgever; een toegankelijke werkgever bij wie je in een dynamische omgeving volledig jezelf kunt zijn.

Als het administratiekantoor voor de non-profit sector doe ik er, samen met mijn enthousiaste en gemotiveerde team, alles aan om administratieve processen van onze klanten te stroomlijnen, fiscale regelgeving naar loonbeleid te vertalen of in te zoomen op de impact van Europese privacyregels. Als jij onderdeel wil worden van dit team, zetten we onze gezamenlijke kennis en expertise van cao’s in voor onze klanten, verzorgen we samen de aangiften en berekenen we ontslagvergoedingen.

 

Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Als werkgever geef ik jou een contract voor bepaalde tijd (met uitzicht op vast), een goed salaris en alle ruimte om jezelf te ontwikkelen. Uitdaging en zelfontplooiing staan bij mij namelijk voorop. Ik wil graag dat jij tot de beste resultaten komt binnen ons mooie bedrijf. Als je daar een training of opleiding voor nodig hebt, dan faciliteer ik dit graag. Bovendien bepaal jij zelf wanneer je thuis werkt. Op de dagen dat je naar kantoor komt, ben je verzekerd van een goede reiskostenvergoeding. Ook zorg ik ervoor dat je verlof, pensioen en ziektekosten goed geregeld zijn. Oh, en als je het lastig vindt om je huidige werkgever te vertellen dat je hem of haar gaat verlaten, help ik je graag bij het schrijven van een afscheidsbrief.

 

Nodig jij mij uit voor een kennismaking?

Ik hoop dat ik je interesse heb gewekt. Nodig je mij uit voor een gesprek op een manier die bij jou past? Of je nu een lied maakt, een videoboodschap stuurt of ‘gewoon’ je ideeën op papier zet over jouw perfecte baan en werkgever: het is aan jou. Stuur je ook je CV mee, zodat we die alvast voor je kunnen updaten?

Bovendien ontvang ik graag je contactgegevens, zodat ik je kan uitnodigen voor een speeddate met je toekomstige collega’s. Aangezien je veel tijd met hen gaat doorbrengen, 666632kunnen we ons goed voorstellen dat je wilt weten met wie je gaat samenwerken. Wil je iemand meenemen die goed is in het stellen van de juiste vragen en jou altijd van goede raad en daad voorziet? Neem hem of haar gerust mee.

Heb je nog vragen aan ons als jouw potentiële toekomstige werkgever? App, mail of bel dan met Shanna via 06-30450126, vacatures@confina.nl of 0512-380709.

 • Werkplek
  Thuis, op het Confina kantoor in Drachten of op locatie bij de klant

 • Contractvorm

  Bepaalde tijd met uitzicht op vast

 • Pluspunten
  Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei

 • Waarom Confina?
  Open werkcultuur en een hecht team.

 • Uren
  32 – 36 uur

  Kennismaken

  Persoonlijke gegevens  Bijlagen uploaden

  Toegestane bestandstypen: .pdf, .doc, .docx | Maximaal 6MB.

  Curriculum Vitae

  Toegestane bestandstypen: .pdf, .doc, .docx | Maximaal 6MB.

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.