Confina Stay Connected week

Met de “Confina Stay Connected Week” wil Confina de bestaande partners maar ook andere geïnteresseerde nieuwe partners via Webinars informeren over de actuele mogelijkheden in de software van Visma.net Finance, HRM/Payroll, Spend Cloud en Datapas Capisci&Cockpit met aanvullend de uitgebreide mogelijkheden van de Connected Experience met andere diverse bronsystemen. Een groot aantal klanten is inmiddels al overgestapt naar deze nieuwe Visma software en uiteindelijk willen wij in overleg alle klanten gefaseerd migreren naar dit nieuwe portaal. Goed moment om iedereen weer even bij te praten over de meest actuele ontwikkelingen,

De Webinars zijn bedoeld voor bestuurders, managers bedrijfsvoering, controllers, financieel adviseurs, HRM adviseurs en worden digitaal opgenomen. De vragen die via de chat gesteld kunnen worden gaan wij achteraf later via een totale Q&A samenvatting aan u beantwoorden en samen met de opname wordt deze verstrekt aan degenen die zich hebben aangemeld. Mocht u de aangegeven dagen niet kunnen maar wel interesse hebben om de opname en Q&A te ontvangen dan kunt u ons mailen op info@confina.nl.

Planning Webinars week 22

 • Dinsdag 31 mei 2022 van 10.00 tot 11.30 uur

  Visma Finance & Spend Cloud

   

 • Dinsdag 31 mei 2022 van 13.30 uur tot 15.00 uur

  Datapas Capisci & Cockpit Begroting en P&C tool, Docsync (Templates Managementrapportages/jaarrekening) SKOOGLE (Dashboards, Datawarehouse met POWER BI oplossingen en koppelingen Parnassys en meer.

 • Donderdag 2 juni 2022 van 14.00 uur tot 15.30 uur

  Visma HRM/Payroll met Easy Recruit, Plus Port (uitgebreide performance management oplossing).

Inschrijven webinars

Hieronder kunt u zich inschrijven voor de verschillende Webinars door deze aan te vinken en wat contactgegevens achter te laten. Confina zal dan later contact met u opnemen om wanneer u dit wilt een separate afspraak te maken om meer gedetailleerd voor uw organisatie de mogelijkheden te bespreken.
  Dinsdag 31 mei 2022 van 10.00 tot 11.30 uur

  Dinsdag 31 mei 2022 van 13.30 uur tot 15.00 uur

  Donderdag 2 juni 2022 van 14.00 uur tot 15.30 uur

  *Verplicht