Confina solliciteert naar de functie van jouw werkgever

Ben jij de állerbeste senior financieel adviseur van Noord-Nederland? Dan solliciteer ik graag naar de rol van werkgever. Als hét administratiekantoor voor de non-profitsector ben ik gedreven om de administratieve werkprocessen van onze klanten optimaal te laten functioneren. Zo verzorg ik de personeel- & salarisadministratie en de financiële administratie voor diverse organisaties in het onderwijs, de zorg, de kinderopvang en de overheid. Daarnaast kunnen klanten bij me terecht voor slimme Visma ERP Software, datawarehouse oplossingen, advies, interim management, mediation, detachering en vervanging. Om mijn rol te kunnen uitoefenen kan ik niet zonder jou: een senior adviseur die alles weet over financiële administraties en onze klanten van het beste advies voorziet.

 

Waarom jij?

De reden dat ik jou graag in mijn team verwelkom is dat ik geloof dat wij een perfecte match zijn. Jij hebt een financiële achtergrond, ervaring met de primaire processen van een financiële administratie én hebt bovendien de ambitie om jezelf te ontwikkelen. Het feit dat je ook nog eens communicatief vaardig en analytisch bent gaf voor mij de doorslag om te solliciteren. Ik geloof dat jij alles in huis hebt om onze klanten van het beste financiële advies te voorzien.

 

Plezier in het werk en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling

Als werkgever geef ik jou een contract voor onbepaalde tijd, een goed salaris en alle ruimte om jezelf te ontplooien. Ik geloof dat als jij de ruimte krijgt om je expertise in de praktijk te brengen op een manier die bij jou past, je veel meer plezier in je werk hebt. En plezier in het werk, is een belangrijke voorwaarde om samen mooie resultaten te kunnen neerzetten. Als jij voor mij kiest als jouw werkgever, sta ik altijd voor je klaar. Ik schep de randvoorwaarden die nodig zijn zodat jij optimaal kunt functioneren. Als je daar een training of opleiding voor nodig hebt, dan faciliteer ik dit graag. Bovendien bepaal jij zelf wanneer je thuis werkt. Op de dagen dat je naar kantoor komt, ben je verzekerd van een goede reiskostenvergoeding. Ook zorg ik ervoor dat je verlof, pensioen en ziektekosten goed geregeld zijn. Oh en als je het lastig vindt om je huidige werkgever te vertellen dat je hem of haar gaat verlaten, help ik je graag bij het schrijven van een afscheidsbrief.

 

Nodig jij mij uit voor een kennismaking?

Ik hoop dat ik je interesse heb gewekt. Nodig je mij uit voor een gesprek op een manier die bij jou past? Of je nu een lied maakt, een videoboodschap stuurt of ‘gewoon’ je ideeën op papier zet over jouw perfecte baan en werkgever: het is aan jou. Stuur je ook je CV mee, zodat we die alvast voor je kunnen updaten?

Bovendien ontvang ik graag je contactgegevens, zodat ik je kan uitnodigen voor een speeddate met je toekomstige collega’s. Aangezien je veel tijd met hen gaat doorbrengen, kunnen we ons goed voorstellen dat je wilt weten met wie je gaat samenwerken. Wil je iemand meenemen die goed is in het stellen van de juiste vragen en jou altijd van goede raad en daad voorziet? Neem hem of haar gerust mee.

Heb je nog vragen aan ons als jouw potentiële toekomstige werkgever? App, mail of bel dan met Shanna via 06-30450126, vacatures@confina.nl of 0512-380709.

 • Werkplek
  Thuis, op het Confina kantoor in Drachten of op locatie bij de klant

 • Contractvorm

  Bepaalde tijd met uitzicht op vast

 • Pluspunten
  Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei

 • Waarom Confina?
  Open werkcultuur en een hecht team.

 • Uren
  24 – 36 uur

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.